Δεν χρειάζεται πάντα να έχετε χρήματα στο πορτοφόλι για να βγείτε από το σπίτι. Κι επειδή ακόμα το σαββατοκύριακο αργεί, εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για δωρεάν έξοδο.

Προβολές στη Λέσχη Φίλων Κόμικς πραγματοποιούνται  κάθε Τρίτη, στις 19:30. Σήμερα δείτε το Sin City. Ταινία των Frank Miller και Robert Rodriguez, βασισμένη στο graphic novel του πρώτου. Παίζουν οι Bruce Willis, Clive Owen, Mickey Rourke, Jessica Alba. Στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, στο Μοναστηράκι.

Τα χρωματιστά τραγούδια – Λουκιανός Κηλαηδόνης. Μια εικαστική πρόταση (μελέτη) πάνω στη σχέση της μουσικής με το χρώμα. Μια ιστορία που έρχεται από πολύ παλιά και απασχόλησε μουσικούς, ζωγράφους και αρχιτέκτονες. Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206, Ταύρος.

Φωτογραφίες από τη ζωή των νέων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, τη φιλοξενία των νέων αυτών στην Ελλάδα αλλά και την ευκαιρία συσχέτισης μεταξύ τους μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ζωής, συνθέτουν μια εικαστική ‘Ωδή στη Χαρά’. Την έκθεση οργανώνει το ΚΕΘΕΑ ΜΟSAIC και η ομάδα ‘Μουσαφίρης’. Γκαλερί Μ55, Μαυρομιχάλη 55, Εξάρχεια.